Palvelutalo Rosina

Useimmat ihmiset unelmoivat kodista, jossa voi asua mahdollisimman pitkään itsenäisesti, tasokkaasti ja turvallisesti. Palvelutalo Rosina asunto tarjoaa omaa rauhaa eläväisessä ympäristössä, jossa on mukavia ihmisiä, sekä hoiva- ja turvapalvelut saatavilla ympäri vuorokauden.

Palvelutalo Rosinan hoitohenkilökunta kannustaa ja tukee asukkaiden omatoimisuutta. Itsemääräämisoikeutta ja yksityisyyttä pidetään kunniassa. Arkiaskareet pyritään hoitamaan kuntouttavana toimintana ja kuntoutus on lähtökohtana myös hoitotyössä. Jokaisella asukkaalla on omahoitaja.

Keskellä Savonlinnaa sijaitseva palvelutalo on täyden palvelun talo, jonne mahtuu kaikkiaan 27 yhden tai kaksi huonetta ja tupakeittiön käsittävää kotia. Jokaiseen huoneistoon kuuluu lisäksi parveke tai terassipiha.

Asunnot ovat vuokra-asuntoja, joihin asukkaat saavat tarvitsemansa hoiva-, kodinhoito- ja ruokapalvelut Sosterin ostopalvelusopimuksella. Palvelumaksu määräytyy asukkaan toimintakyvyn ja tulojen perusteella.

Rosinassa on lisäksi yhteisiä oleskelu- ja seurustelutiloja, jumppasali, ja ruokasali.
Keväällä 2009 saatiin käyttöön intervallipaikoja lyhytaikaista hoitoa ja kuntoutumista varten. Rosinan keittiö tarjoaa asukkaille täysihoitoateriat.

Palvelutalon asukkaaksi haetaan Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän (Sosterin) kautta tai suoraan palvelutalosta (ns. itse maksavana asiakkaat). Kysy lisää henkilökunnalta.
 

Palvelutalo Rosinan omavalvontasuunnitelmat (avaa liite)

Rosinan_piha_290808_tupla.JPG Simoset_kesä_2008_2.JPG Tuulan_keittiö.JPG F1030005.JPG
Rosinan kesäinen sisäpiha Auringonottoa Rosinassa Näkymä tupakeittiöstä Rosina Olavinkadulta

Rosinan viikkotiedote ja ruokalista (avaa liite)

 

Tiedote.pdf

pdf, 86.3 KB